Aurinkolaturi puhelimille ym.

Aurinkokeräin, jossa sisäänrakennettu akku. Mahtuu kämmenelle, painaa 160 g. Päivä varjottomassa&kohtisuorassa auringossa ja lataa tavallisen kännykän. Itse olen käyttänyt vain Nokia 7230:n lataamiseen, keväällä ei tarvitse muuta latausta (pari tuntia viikossa puhuessa).

Voi ladata myös usb:n kautta ja käyttää akkuna. Sisältää usb-johdon (sisään) ja 6 liitintä (ulos): mini-usb, iso usb, pieni Nokia, SonyEricsson 2, Samsung 2, LG 2 sekä näille liitosjohdon. Mukana myös imukuppi ikkunaan asettamista varten, mutta en suosittele.

Lisävarusteena on saatavana muitakin liittimiä (eng: tip), kuten isompi nokialainen (http://www.modernoutpost.com/shop/solio-accessories/844-solio-nokia-conn...). Jos lainaaja tuollaisen ostaa, hyvitän 3 euroa. Harkita voi myös esim. led-päätä ja mikro-usb:tä.

Tuotteen rikkoutuessa tai hukkuessa voi myös toimittaa uuden samanlaisen tilalle. Voin mahdollisesti tuoda myös Asikkalaan, Lahteen, Riihimäelle, Tampereelle jne. bussi- tai junareitin varrelle. En mielelläni postita.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
valkoinen
Hintayhteenveto
alkaen EUR 0.4, 3 päivää EUR 1, 7 päivää EUR 2.2
paikka
17430 Asikkala