Saumuri Singer Ultralock

Singerin nelilankasaumuri on hyväkuntoinen ja luotettava työkalu kaikenlaisiin ompeluhommiin. Saumuri on parhaimmillaan joustavien kankaiden ompelussa, mutta sopii loistavasti esim. saumojen huolitteluun mille tahansa kankaalle, jonka saumoista/reunoista haluaa siistit ja kestävät esim. farkkujen lahkeet. Saumurissa ei ole mahdollisuutta erikoistikkeihin, mutta mahdollisuus saumata haluttaessa vain kolmella langalla (yhdellä neulalla) sekä myös ilman leikkuria.

Lainaukseen sisältyvät vaaleanharmaat langat valmiina (langoitettuna) sekä alkuperäinen ohjekirja (suomeksi). Ohjekirjasta kannattaa tarkistaa lankojen kireys ym. ompeluvinkit etenkin, jos saumasta ei tule suoraan halutunlaista tai tikki on selvästi liian löysää/kireää. Yleisesti ottaen tämä saumuri on erittäin helppokäyttöinen!

Huom. En vuokraa saumuria ammattikäyttöön tai täysin kokemattomalle ompelijalle. Tuote on palautettava langoitettuna eli vaihdathan harmaat langat takaisin, jos käytät omia lankojasi! Lankojen vaihto kannattaa tehdä aina niin, että solmii uudet langat vanhojen jatkoksi ja vetää solmut langanvaihtajien läpi yksitellen aivan loppuun asti, jotta uusia lankoja ei tarvitse pujottaa kuin neulan silmään. Langoitukseen on havainnolliset ohjeet ohjekirjasessa, mutta niiden tekeminen alusta asti vaatii näppäryyttä ja huolellisuutta.

Päivitys: molemmat leikkuuterät vaihdettu 27.1.2019

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 15 (4 päivää), 7 päivää EUR 21
paikka
00530 Helsinki