Rinkka Fjällräven Kajka 75l W (75 litraa)

Yksinkertainen, kestävä ja täynnä hyviä ominaisuuksia.

Monipuolinen Fjällräven Kajka 75 W on Kajka-tuoteperheen naisten mitoituksella toteutettu monikäyttöinen yleisrinkka, joka kokonsa puolesta sopii viikonloppu- ja viikoreissuille tuntureille, metsiin, reppureissuihin tai minne ikinä haluatkaan mennä. Fjällrävenin Kajka 75 W:llä teet reissusi mukavasti matkatavaroitasi kantaen.

Tässä Kajka-tuotteessa W tarkoittaa naisille suunniteltua mitoitusta. W-malleissa on otettu huomioon harteiden leveys, sekä torson pituus siten, että kantolaite istuu napakasti tarjoten miellyttävän kantokokemuksen.
Kestävä, mukava vaellusreppu, joka on suunniteltu painavien taakkojen kantamiseen.
Ainutlaatuinen puinen kehikkorakenne, joka on valmistettu FSC-sertifioidusta koivusta.
Tukivyö ja ergonomiset, naisille suunnitellut olkahihnat.
Helppo säätää käyttäjän selän pituuteen ja hartioiden leveyteen sopiviksi.
Sisältää sadesuojan
Kestävä, mukava ja täynnä toimintoja – melko vaatimattomasta ulkopuolestaan huolimatta Kajka on edistyksellinen vaellusrinkka klassiseen Fjällräven-henkeen. Nyt tätä rinkkaa on päivitetty hiotuilla, entistä paremmilla toiminnoilla ja maailmassa ainutlaatuisella, uudistusmielisellä puukehikolla, jonka ympäristövaikutukset ovat huomattavasti pienemmät vahvuudesta ja toimivuudesta kuitenkaan tinkimättä. Kantojärjestelmä on suunniteltu naisen anatomialle sopivaksi. Siinä on ergonomisesti muotoillut olkahihnat ja se keventää myös hyvin raskaita taakkoja.

Käyttäjäystävällinen Perfect Fit Adjustment System -järjestelmä on helppo mukauttaa selän pituuden ja hartioiden leveyden mukaan. Myös lantiovyö on muotoiltu naisellisille muodoille sopivaksi ja takaa erinomaisen kantomukavuuden pitkienkin vaelluspäivien aikana.Päälokero on ylhäältä avattava ja siinä on lumilukko, iso pystyaukko etuosassa sekä aukko alaosassa, minkä ansiosta sisällön näkee helposti. Päälokeron voi jakaa ylä- ja alaosaan, jolloin alaosassa on Wet/Dry-tila, joka pitää kosteat ja likaiset varusteet erillään muista tavaroista. Kannessa, sivuilla ja lantiovyössä on käytännöllisiä vetoketjutaskuja. Kannen voi irrottaa ja sitä voi käyttää vyötärö- tai rintalaukkuna, kun arvotavarat halutaan pitää erityisen varmassa tallessa. Kummallakin sivulla on kaksi puristushihnaa, joihin voi kiinnittää ohuet sauvat, jotta puristus on tasainen ja tehokas sivutaskujen aukkoja tukkimatta. Kannessa ja rinkan pohjassa on kiinnikkeitä. Rintahihnassa on turvapilli ja rinkkaan kuuluu sadesuojus, jossa on heijastava painatus.

Leveys: 37 cm
Korkeus: 80 cm
Syvyys: 29 cm

Ympäristötiedot: Fluorihiilitön kyllästäminen. Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä osia.

Hoito-ohjeet: pehmeä harja ja haaleaa vettä

Kajka 75l W
Koko: 
Valmistajan tuotekoodi: 
525

Saatavilla olevat yksilöt

Yksityishenkilö
Yksityishenkilö
Yksityishenkilö