Saumuri Singer Ultralock

Singerin nelilankasaumuri on hyväkuntoinen ja luotettava työkalu kaikenlaisiin ompeluhommiin. Saumuri on parhaimmillaan joustavien kankaiden ompelussa, mutta sopii loistavasti esim. saumojen huolitteluun mille tahansa kankaalle, jonka saumoista/reunoista haluaa siistit ja kestävät esim. farkkujen lahkeet. Saumurissa ei ole mahdollisuutta erikoistikkeihin, mutta mahdollisuus saumata haluttaessa vain kolmella langalla (yhdellä neulalla) sekä myös ilman leikkuria.

Lainaukseen sisältyvät aina vähintään vaaleanharmaat langat valmiina (langoitettuna) sekä alkuperäinen ohjekirja (suomeksi). Ohjekirjasta kannattaa tarkistaa lankojen kireys ym. ompeluvinkit etenkin, jos saumasta ei tule suoraan halutunlaista tai tikki on selvästi liian löysää/kireää. Yleisesti ottaen tämä saumuri on erittäin helppokäyttöinen!

Huom. tuote on palautettava omistajalleen langoitettuna eli vaihdathan harmaat langat takaisin, jos käytät omia lankojasi! Lankojen vaihto kannattaa tehdä aina niin, että solmii uudet langat vanhojen jatkoksi ja vetää solmut langanvaihtajien läpi yksitellen aivan loppuun asti, jotta uusia lankoja ei tarvitse pujottaa kuin neulan silmään. Langoitukseen on havainnolliset ohjeet ohjekirjasessa, mutta niiden tekeminen alusta asti vaatii näppäryyttä ja huolellisuutta.

Ultralock

Saatavilla olevat yksilöt

Yksityishenkilö