Lumivyöryreppu Black Diamond Jetforce (M-L)

Ei enään säätöä turvatarkastuksissa ja pullojen ruuvausta kohteessa! Akkukäyttöinen airbag -järjestelmä takaa myös uudelleen laukaisut tarvittaessa!

Ilmatyyny täyttyy tehokkaalla puhaltimella neljässä sekunnissa ja puhallin jatkaa toimintaansa "purskeina" aina kolme minuuttia laukauksen jälkeen taaten ilmatyynyjen toimintavarmuuden mahdollisen tyynyn repeämän varalta. Yhdellä täydellä akun latauksella pystyt laukaisemaan ilmatyynyn vähintään neljä kertaa.

Laukaistun ilmatyynyn nopea automaattinen tyhjennys kolmen minuutin jälkeen puhaltimen avulla luo mahdollisen ilmataskun lumen sisään parantaen selvitymismahdollisuuksia. Täydellinen "self-check" käyttöön otettaessa, LED-valot laukaisukahvassa kertoo akun varaustilan ja jäljellä olevien laukaisujen määrän.

Helppo ja nopea ilmatyynyjen pakattavuus. Kätevä myös lennoilla! Lumiturvallisuuden uusi suunnannäyttäjä!

Halo 28 -reppu on ideaali pidemmille päiväretkille, kun varustetta on enemmän mukana. Tarvittavat taskut lapiolle sekä sondille että vaatteille, eväille jne. Suksikiinnikkeet, hakku- & kypäräkiinnike, taskuja pikkutavaroille sekä liikkuvuutta hyvin parantava reACTIV-kantojärjestelmä.

Jetforce
Koko: 

Saatavilla olevat yksilöt

Yksityishenkilö