GPS-laite Garmin InReach Mini

Kaksisuuntainen Iridium-sateliittiverkossa toimiva viestintälaite ja GPS. Voit lähettää InReachillä tekstiviestejä sateliittien kautta puhelimiin tai sähköposteihin, vaikka et olisi matkapuhelinverkossa. Voit myös hälyttää apua SOS-painikkeella kansainvälisestä GEOS-hätäkeskuksesta. Laite ei ole satelliittipuhelin, eli sillä ei voi soittaa puheluita satelliittien kautta, mutta voit lähettää tekstiviestejä ja sähköposteja satelliittien kautta. Voit myös tilata säätiedot suoraan laitteeseen. Paino 100g.

Tämä laite on paras henkivakuutus kun olet maktapuhelinverkkojen ulottumattomissa. Iridium-satelliittiverkko on ainoa satelliittijärjestelmä, joka kattaa koko maapallon. Esimerkiksi SPOT-paikantimilla ei välttämättä ole kattavuutta Lapissa tai jyrkillä rinteillä.

Lisätietoja: https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/592606

*** TÄRKEÄÄ TIETOA SATELLIITTILIITTYMÄSTÄ ***

Laitteen käyttö edellyttää satelliittisopimusta, joka on aktivoitu vuokranantajan luottokortilla. Vuokraamalla tuotteen sitoudut kattamaan sen käytöstä aiheutuvat kulut tuotekuvissa olevan sopimuksen mukaisesti. Laitetta ei ole mahdollista vuokrata ilman sopimuksen tekemistä. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen.

Ennen kun noudat laitteen, sinun tulee täyttää ja lähettää minulle oheisen linkin tiedot, jotka synkronoin laitteeseen ja Garminille. Näillä tiedoilla mm. GEOS-hätäkeskus hälyttää sinulle apua, jos painat SOS-painiketta. Laitetta ei ole mahdollista vuokrata ilman tietojen täyttämistä.

Sopimus ja lisätiedot: http://mularit.net/Satelliittiliittyman_aktivointitiedot.doc

InReach Mini

Saatavilla olevat yksilöt

Yksityishenkilö