Otsonaattori Ulsonix 15g (8kg)

Tehokas laite kaikkeen orgaanisen hajun poistoon: tupakanhaju, savuvauriot, yleinen tunkkaisuus ja homeen tuoksut, koiran- tai muun lemmikin hajut, jäämähajut virtsasta, ulosteesta tai oksennuksesta yms. Tappaa tuholaisia ja loisia, bakteereja ja viruksia. Autojen, veneiden, asuntojen, mökkien, asuntoautojen ja -vaunujen puhdistamiseen. Mikä tahansa tiivis, tunkkainen tila raikastuu huomattavasti jos tila ensin siivotaan, ja sitten otsonoidaan. Esim. ajoneuvo, jota myy, saa sisätiloiltaan huomattavan raikkaaksi tämän värkin avulla.

Erittäin tehokas malli, jopa 15g / h tuotto otsonille. Kaukosäädöllä. Mukaan saa lainaan 30m jatkojohtokelan.

Käyttö: aseta laite mahdollisimman korkealle huoneistossa ja anna täyttää tila. Happi korvaantuu otsonilla ja hapettaa kaiken. Raikastaa ja puhdistaa sisätilat. Tilat tulee olla suljettuna.
Varoitus: otsoni tukahduttaa, voi tappaa jos korvaa täysin hapen keuhkoissa. Tilaan meneminen ja otsonin hengittäminen on hyvin vaarallista. Otsonoinnin jälkeen tila pitää tuulettaa 30-60min kunnolla, ja vaihtaa tilalle happea ja yleistä normaalia ilmaa. Pidempikin tuuletus erittäin suotavaa, koska otsonijäämät rasittavat pahoin hengityselimiä.
Laitetta ei saa käyttää tilassa jossa on mitään elävää. Tilasta ei saa olla ilmayhteyttä muihin asuintiloihin. Lue käyttöohjeet ennen käyttöä!

Laitteen mukana tulee kaukosäädin, ohjekirja ja varoituslappu esim. ovenkahvaan.

15g
Koko: 
Tuotteen fyysinen koko: 
Paino: 
8.00
kg
Pituus A: 
45.00
cm
Pituus B: 
50.00
cm
Pituus C: 
25.00
cm

Saatavilla olevat yksilöt

Yksityishenkilö