Kuinoma lopettaa, tervetuloa Hygglo!

Kuinoma lopettaa, tervetuloa Hygglo!

Kuinoman kehitys on lopetettu ja Hygglo korvaa Kuinoman. Vuokraa siis nyt omia tuotteitasi muille tai muiden tuotteita itsellesi Hygglossa! Hygglo mahdollistaa Kuinoman tavoin turvallisen omien tavaroiden vuokraamisen sillä kaikki vuokraukset ovat myös vakuutettuja. Hygglo sisältää myös paljon Kuinoman käyttäjien Kuinomalta toivomia uusia ominaisuuksia.

Miten siirrän tuotteeni Hyggloon?

 

1. Rekisteröidy Hygglon käyttäjäksi

Rekisteröidy heti Hyggloon! Hyggloon rekisteröityessä tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksien avulla. Varaudu siis verkkopankkitunnistautumiseen ottamalla esiin verkkopankkitunnuksesi tai pankkisi mobiiliapplikaatio.

Käytä Hygglossa samaa sähköpostiosoittetta kuin Kuinomassakin. Näin helpotat tuen saamista tarvittaessa Hygglolta tai Kuinomalta.

2. Kopioi Kuinoman tuotesivuilta tuotekuvat omalle laitteellesi

Kirjaudu Kuinomaan ja mene omien tuotteidesi tuotesivuille. Tuotesivuille pääset Omat tuotteeni -linkistä. Tuotesivujen yläosassa näet linkit tuotekuviin. Tietokoneen selaimella saat tallennettua kuvatiedostot omalle tietokoneellesi.

3. Lisää vastaavat tuoteilmoitukset Hyggloon

Lisää ilmoitukset Hygglon verkkopalvelun kautta samalla tietokoneella, jolle latasit tuotekuvasi. Näin voit helposti hyödyntää Kuinomasta lataamasi tuotekuvat Hygglossa. Hygglon mobiilisovellusta käyttämällä valmiiden Kuinomasta ladattujen tuotekuvien hyödyntäminen saattaisi olla vaikeampaa.

4. Poista käyttäjätilisi Kuinomasta

Saat poistettua Kuinoman käyttäjätilisi kohdasta Oma käyttäjätilini > Muokkaa-välilehti > alaosan Poista käyttäjätili -painike

Kuinoma X Hygglo FAQ

 

1. Milloin Kuinoma suljetaan lopullisesti

Kuinoma tullaan sulkemaan pikkuhiljaa vaiheittain seuraavasti:

  1. Olemme jo estäneet uudet vuokravaraukset .
  2. Jo tehtyjä vanhoja vuokravarauksia voi kuitenkin hallinnoida edelleen Kuinomassa.
  3. Vuoden 2022 alussa poistamme kaikki tuote- ja käyttäjätiedot Kuinomasta.

Parhaiten varaudut muutoksiin rekisteröitymällä jo nyt Hyggloon ja asentamalla matkapuhelimeesi Hygglon sovelluksen!

2. Miksi Kuinoma suosittelee Hyggloa?

Päätös Kuinoman sulkemisesta tehtiin jo aikaisemmin. Sulkemispäätöksen jälkeen Kuinoma tutustui useisiin vaihtoehtoisiin vuokraamispalveluihin. Hygglo on arviomme mukaan erinomainen vaihtoehto Kuinomalle.

Uskomme pohjoismaisten resurssien ja pohjoismaisen yhteistyön olevan tärkeää vuokraustoiminnan kasvattamisessa. Lisäksi arvostamme Tori.fi:n työtä jakamistalouden edistämiseksi Suomessa. Tori.fi:n emoyhtiö Schibsted on myös Hygglon merkittävä omistaja.

Kuinoma on tehnyt Hygglon kanssa sopimuksen Hygglon suosittelemisesta ja Hygglon käyttönotossa avustamisesta. Sopimus suosittelemisesta ja avustamisesta neuvoteltiin vasta Kuinoman sulkemispäätöksen jälkeen ja arvioituamme ensin Hygglon erinomaiseksi vaihtoehdoksi.

3. Miksi Kuinoma suljetaan?

Kuinoman omistajilla ei ole resursseja jatkokehittää Kuinomaa riittävästi. Hyvän palvelun ja mobiiliapplikaatioiden jatkokehittäminen sekä vuokraamistoiminnan kasvattaminen Suomessa aktiivisen pitkäaikaisen markkinoinnin avulla vaatisi enemmän työtä ja rahaa. Kuinomaa taas on ylläpidetty ja kehitetty viime vuosina minimiresurssein. Koemme toiminnan jatkumisen muiden vetämänä paremmaksi sekä Kuinoman käyttäjien että vuokraustoiminnan yleisen kasvun kannalta.

4. Siirtyvätkö käyttäjä- ja henkilötietoni nyt Hyggloon

Kuinoma ei ole myynyt tai luovuttanut käyttäjä- tai henkilötietoja - eikä tule myymään tai luovuttamaan myöhemminkään. Haluamme toteuttaa Hygglon käyttöönoton täysin käyttäjien omaan vapaaehtoisuuteen perustuen. Jokaisen käyttäjän tulee siis itse luoda halutessaan tili Hyggloon. Myös Hygglolaiset halusivat korostaa Kuinoman käyttäjien itsenäisyyttä ja vapaaehtoisuutta.

Kaikki Kuinomassa olevat käyttäjä- ja tuotetiedot tuhotaan myöhemmin huolellisesti Kuinoman lopullisen sulkemisen yhteydessä.