Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu helpottaa vuokraamojen toimintaa entisestään. Palvelun avulla vuokraamon ei tarvitse itse huolehtia maksujen laskuttamisesta tai vahingonkorvauksien ennakkotakuista. Kuinoma hoitaa yhdessä laskutuskumppaniensa kanssa kaiken maksuihin liittyvän.

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelulla maksetaan ja varmistetaan helposti ja luotettavasti kaikki vuokraukseen liittyvät maksut - vuokrahinnat, lisämaksut (kuljetuslisät,...) ja mahdolliset vahingonkorvaukset.

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelussa Kuinoma varmistaa kaikkien maksujen maksukyvyn laskutuskumppaninsa (esim. Svea Ekonomi) avulla. Saatte siis jo etukäteen ennen vuokrauksen alkua täyden varmuuden myös mahdollisten isojenkin vahingonkorvausten laskututtamiseen vuokrauksen lopussa.

Vuokrauksen päättymisen jälkeen vuokraamo saa automaattisesti kaikki maksut suoraan tilille. Asiakas taas saa itselleen Kuinomalta ja Kuinoman laskutuskumppanilta laskun. Asiakas maksaa laskun tavallisena laskunmaksuna verkkopankissaan. Asiakkaan saamaan laskuun liittyy myös lisämahdollisuus maksaa lasku tarvittaessa osamaksuna. Vuokraamona saat maksut aina tilillesi kerralla, vaikka asiakas valitsisikin vapaaehtoisen osamaksuvaihtoehdon.

Lisätiedot ja ehdot