Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu helpottaa vuokraamotoimintaasi. Sinun ei tarvitse itse huolehtia maksujen laskuttamisesta tai vahingonkorvauksien ennakkotakuista. Kuinoman laskutuskumppani varmistaa jo etukäteen vuokramaksujen ja vahingonkorvauksien maksukyvyn ja maksamisen. Onnistuneen ennakkovarmistusten jälkeen Kuinoma ja Kuinoman laskutuskumppani hoitavat vuokrauksen lopussa laskuttamisen ja rahaliikenteen.

Vuokraaja-asiakkaalle maksujen maksaminen tapahtuu helposti yhdellä vuokrauksen loputtua saatavalla laskulla.

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelulla varmistetaan ja maksetaan siis helposti ja luotettavasti aivan kaikki vuokraukseen liittyvät maksut: vuokrahinnat, mahdolliset lisämaksut (kuljetuslisät,...) ja mahdolliset vahingonkorvaukset.

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu perustuu asiakkaan henkilöllisyyden varmistamiseen vahvalla sähköisellä tunnistautumisella ja henkilöllisyyteen perustuvaan maksujen maksukyvyn tarkistamiseen. Tieto onnistuneesta maksujen ennakkovarmistuksesta näytetään vuokraamolle Kuinoman vuokrasivulla.

Vuokraamo saa kaikki lopulliset maksut suoraan pankkitilille vuokrauksen päättymisen jälkeen.

Vuokraaja-asiakas saa vuokrauksen päättymisen jälkeen itselleen Kuinoman laskutuskumppanilta laskun. Loppulasku sisältää lopulliset maksettavaksi tulevat summat. Lasku maksetaan tavallisena laskunmaksuna verkkopankissa.

Lisätiedot ja ehdot