Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu

Anna Kuinoman huolehtia puolestasi kaikkien maksujen laskuttamisesta ja vahingonkorvauksien ennakkotakuista!

Palvelussa Kuinoman laskutuskumppani varmistaa jo etukäteen ennen vuokrauksen alkua vuokramaksujen ja vahingonkorvauksien maksukyvyn. Onnistuneen ennakkovarmistusten jälkeen Kuinoma ja Kuinoman laskutuskumppani hoitavat vuokrauksen lopussa kaiken laskuttamisen ja rahaliikenteen.

Vuokraaja-asiakkaalle maksujen maksaminen tapahtuu helposti yhdellä vuokrauksen loputtua sähköpostissa saatavalla laskulla. Vuokraaja-asiakas maksaa loppulaskun omassa verkkopankissaan.

Vuokraamo tai vuokralleantaja saa kaikki maksut Kuinomalta automaattisesti suoraan pankkitililleen pian vuokrauksen päättymisen jälkeen.

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelulla varmistetaan ja maksetaan siis helposti ja luotettavasti aivan kaikki vuokraukseen liittyvät maksut: vuokrahinnat, mahdolliset lisämaksut (posti- tai kuljetusmaksut,...) ja mahdolliset vahingonkorvaukset.

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu perustuu asiakkaan henkilöllisyyden varmistamiseen vahvalla sähköisellä tunnistautumisella ja sen jälkeen tehtävään henkilön maksukyvyn tarkistamiseen. Tieto onnistuneesta kaikkien maksujen ennakkovarmistuksesta näytetään vuokraamolle Kuinoman vuokrasivulla.

Lisätiedot ja ehdot