Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu asiakkaalle

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelun avulla maksat helposti sekä vuokrahinnan että mahdolliset vahingonkorvaukset. Vahingonkorvauksia maksat vain jos tuote vaurioituu tai hukkuu vuokrauksen aikana.

Maksut maksetaan Kuinomalle Kuinoman laskutuskumppanin (esim. Svea Ekonomi) lähettämällä laskulla. Saat laskun vuokrauksen päättymisen jälkeen.

Ennen vuokrauksen alkua et maksa vielä mitään. Ennen vuokrauksen alkua sinun pitää kuitenkin ennakkohyväksyä maksut ja Kuinoman laskutuskumppani tarkistaa jo silloin maksukykysi.

Palvelun toiminta

  • Ennen vuokrauksen alkua
    1. Tunnistaudu Kuinoman pyytäessä Kuinoman allekirjoituskumppanin allekirjoituspalveluun vahvalla sähköisellä tunnistautumisella (esim. pankkitunnukset tai mobiilivarmenne).
    2. Ennakkohyväksy Kuinomassa kaikki mahdolliset maksut. Hyväksyttävät maksut sisältävät sekä vuokrahinnat että suurimmat mahdolliset vahingonkorvaukset.
    3. Kuinoman laskutuskumppani (esim. Svea Ekonomi) tarkistaa maksukykysi ennakkohyväksymiisi vuokramaksuihin ja maksimisuuriin vahingonkorvauksiin. Vuokraamo/tavaran omistaja saa tiedon maksukykyvarmistuksen onnistumisesta. Vuokraamo saattaa perua varauksen, jos Kuinoman laskutuskumppani ei varmistakaan maksukykyäsi.
  • Vuokrauksen päättymisen jälkeen
    1. Saat laskun sähköpostilla ja/tai postilla vuokrauksen päättyttymisen jälkeen. Lasku tulee sinulle sen jälkeen kun vuokraamo on tarkistanut vuokratuotteet ja päättänyt mahdollisten vahingonkorvauksien määrän.

Osamaksut

Laskun mukana saat automaattisesti mahdollisuuden maksaa laskun myös lisäkulullisena osamaksuna. Voit siis itse valita joko lisäkuluttoman kerralla koko laskun maksamisen tai osamaksun.