Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu asiakkaalle

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelun avulla maksat helposti sekä vuokrahinnan että mahdolliset vahingonkorvaukset, jos tuote vaurioituu tai hukkuu vuokrauksen aikana.

Maksut maksetaan Kuinomalle Kuinoman laskutuskumppanin (esim. Svea Ekonomi) lähettämällä laskulla. Saat laskun vuokrauksen päättymisen jälkeen.

Ennen vuokrauksen alkua ei makseta mitään, mutta Kuinoman laskutuskumppani varmistaa maksukykysi jo silloin.

Palvelun toiminta

  • Ennen vuokrauksen alkua
    1. Tunnistaudu Kuinoman allekirjoituskumppanin allekirjoituspalveluun vahvalla sähköisellä tunnistautumisella (esim. pankkitunnukset tai mobiilivarmenne).
    2. Hyväksy Kuinomassa kaikki mahdolliset maksut. Hyväksyttävät maksut sisältävät sekä vuokrahinnat että suurimmat mahdolliset vahingonkorvaukset.
    3. Kuinoman laskutuskumppani (esim. Svea Ekonomi) varmistaa maksukykysi hyväksymiisi maksuihin.
  • Vuokrauksen päättymisen jälkeen
    1. Saat lopullisen maksettavan laskun sähköpostilla ja/tai postilla vuokrauksen päättyttymisen jälkeen. Lasku tulee sinulle sen jälkeen kun vuokraamo on tarkistanut vuokratuotteet ja tarkistuksen yhteydessä päättänyt mahdollisten vahingonkorvauksien määrän.

Osamaksut

Laskun mukana saat automaattisesti mahdollisuuden maksaa laskun myös lisäkulullisena osamaksuna. Voit siis itse valita joko lisäkuluttoman kerralla koko laskun maksamisen tai osamaksun.