Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu vuokraamoille

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelussa Kuinoma varmistaa laskutuskumppaninsa (esim. Svea Ekonomi) avulla jo ennen vuokrauksen alkua sekä vuokrahinnan että mahdolliset vahingonkorvaukset. Saat jo etukäteen ennen vuokrauksen alkua tiedon jos vahingonkorvauksien ennakkotakaus ei onnistunut. Voit tällöin itse arvioida mahdollista riskiä vahingoista ja vahingonkorvauksista sekä peruuttaa varauksen halutessasi. Jos vahingonkorvauksien ennakkotakaus on onnistunut, voit luovuttaa tuotteen vuokralle täysin riskittömästi ja vaivattomasti.

Ennakkovarmistettava vahingonkorvaus muodostuu vuokrattavan tuotteen nykyarvosta, tai tuotteen vakuutuksen omavastuusta. Varmista siis tuotteiden nykyarvojen tai vakuutustietojen ajantasaisuus.

Kuvaus

  1. Asiakas hyväksyy kaikki maksut eli sekä vuokramaksun että vahingonkorvaustakauksen jo ennen vuokrauksen alkua. Asiakas vain hyväksyy maksut ja vahingonkorvaustakauksen. Asiakas ei vielä saa niistä laskua tai maksa mitään.
  2. Kaikki rahat eli sekä vuokramaksu että mahdolliset vahingonkorvaukset maksetaan automaattisesti pankkitilillesi tilisiirtona vuokrauksen päätyttyä. Maksut maksetaan kun olet palautuksen jälkeen tarkistanut tuotteiden kunnon ja määrittänyt lopulliset vahingonkorvaukset
  3. Asiakas maksaa maksut laskulla. Lasku lähetetään asiakkaalle esim. sähköpostilla tai postitse samalla eli vuokrauksen päätyttyä kun olet määrittänyt lopulliset vahingonkorvaukset tai kuitannut ne tarpeettomiksi
  4. Rahojen saapuminen tilillesi kestää muutamia arkivuorokausia siitä kun olet määrittänyt lopulliset vahingonkorvaukset. Sinun ei siis tarvitse odottaa asiakkaan laskunmaksua, vaan saat omat rahasi riskittömästi tilillesi jo ennen kuin asiakas on edes maksanut laskuaan.

Hinnat

Maksat Kuinomalle palvelun käytöstä varauskohtaisen palvelumaksun. Palvelumaksun suuruun riippuu lopullisesta asiakkaalta laskutettavasta summasta.

Palvelumaksu vuonna 2019 on 3 euroa + 9% lopullisesta laskutettavasta summasta.

Suhteellisesti suurimmillaan palvelumaksu on siis pienestä 20 euron laskutuksesta (4,80 euroa eli 24% lopullisesta laskutettavasta summasta). Suhteellisesti pienimmillään palvelumaksu on vastaavasti suuremmilla yli 200 euron laskutuksilla (noin 9 - 10% lopullisesta laskutettavasta summasta).

Varaussivulta näet aina etukäteen mahdollisen palvelumaksun suuruuden. Palvelua käyttämällä sitoudut ja suostut näiden palvelumaksujen maksamiseen.

Varaussivulla kerrotaan sekä pienin mahdollinen palvelumaksu että suurin mahdollinen palvelumaksu. Maksat pienimmän mahdollisen palvelumaksun jos mitään vahingonkorvauksia ei veloiteta. Maksat suurimman mahdollisen palvelumaksun jos joudut veloittamaan kaikki maksimivahingonkorvaukset. Jos veloitat jotain vahingonkorvauksia muttet kaikkia, niin palvelumaksun suuruus tulee olemaan pienimmän ja suurimman palvelumaksun väliltä.

Palvelumaksu vähennetään automaattisesti sinulle maksettavista maksuista. Et siis saa vuokrauksen päätyttyä tilillesi koko vuokrasummaa vaan palvelumaksulla automaattisesti vähennetyn vuokrasumman.

Lisäehdot

  • Palvelu on käytettävissä vain vuokrauksissa, joiden vuokrahinta on vähintään 20 euroa ja mahdollisten vahingonkorvauksien enimmäismäärä vähintään 100 euroa.
  • Palvelu on käytettävissä vain vuokrauksissa, joiden vuokravaraus tehdään vähintään 3 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkua.
  • Palvelu on käytettävissä vain vuokrauksissa, joiden kesto on alle 12 vuorokautta.

Käyttöönotto

Vahingonkorvausten ennakkotakausmenetelmä valitaan vuokratuotteiden Lisäehdoissa. Ohje Lisäehtojen määrittämisestä tuotteelle.