Kuinoma lyhyesti

Kuinoma historia

Kuinoman perustaja Markku Jussila kuuli yli 20 vuotta sitten nuorena poikana ruotsalaisten käyttävän Alppien laskettelumatkoillaan uusia hienoja vuokravälineitä. Ruotsalaiset hienoine laskuvälineineen olivat tietysti hyvin varustautuneita ja vielä tyylikkäitäkin esim. suomalaisiin laskettelumatkailijoihin verrattuna. Siitä asti Markun mieltä kaihersi ajatus hyvien ja laadukkaiden erikoistavaroiden vuokraamisesta.

Kuinoma Markku Jussila avasi joulukuussa 2007. Palvelusta tuli heti Suomen suurin Alpeilla tarvittavien lumiturvallisuustarvikkeiden vuokraaja ja välittäjä. Myös esimerkiksi telttojen ja muiden retkilytarvikkeiden tarvitsijat ottivat vuosien mittaan Kuinoman käyttöönsä.

Myöhemmin Kuinoman aktiiviporukkaan ja omistajiin on liittynyt useita kiinnostavia ja yhteiskunnallisesti aktiivisia toimijoita. Kuinoma palkittiin alkuvuosinaan myös esimerkiksi Keskon Kestävän Kehityksen palkinnolla

Kuinoma nyt

Kuinoma on kasvanut täysin orgaanisesti. 2007-2017 Kuinoma keskittyi keräämään rauhallisesti kokemuksia vuokraamisesta ja vuokrauskulttuurin tarpeista.

Havaitsimme, että vuokrauskulttuuri tarvitsee lisää pieniä yrittäjiä ja yrittäjäasennetta. Kuinoman toiminnallisuuksia onkin viime aikoina parannettu erityisesti kasvavia tavaranvuokraus-startupeja ajatellen.

Entä tuo nimi?

Kuinoma eli kuin oma. Vuokrattavia tuotteita pitäisi käyttää yhtä hyvin ja huolellisesti kuin omia tuotteita. Ja kun vuokratuotteen antaa vuokraajalle käyttöön niin se tuntuu samalta kuin käyttäisi site itse ihan omassa huolellisessa käytössä.

Yhteystiedot

kuinoma(at-merkki)kuinoma(piste)fi
Henkilökohtaiset mailit muotoa etunimi.sukunimi