Tens-laite Body Clock Health Care Ltd Elle Babycare TENS

Paristokäyttöinen TENS-laite (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) lähettää selkään laitettavien elektrodilappujen kautta sähköimpulsseja synnyttäjään.

Nämä impulssit vaikuttavat hermoihin, jotka ovat tekemisissä aivoihin vietävien kipuviestien kanssa estäen kipuviestien etenemisen.

Impulssit auttavat myös lisäämään kehon omia kipua lievittäviä endorfiineja. Impulssit tuntuvat selässä pienenä kihelmöintinä. Impulssien voimakkuutta voit itse säädellä kiputuntemusten mukaan.

TENS-laitetta voidaan käyttää muun kivunlievityksen rinnalla

Babycare TENS on jo vuosia ollut erittäin suosittu kivunlievitysmenetelmä Iso-Britanniassa. Se on suunniteltu erityisesti synnytyskipujen hallintaa varten.

TENS–laite on tehokas ja lääkeaineeton vaihtoehto kivunlievitykseen, eikä sulje pois muita kivunlievitysmenetelmiä.
Lähde:
http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoriat/Synnytys/Sahkoimpulssit-helpott...

Lisätietoja:
http://www.babycaretens.com/acatalog/Elle_TENS.html

http://aksytens.blogspot.com/

http://voimaannuttavasynnytys.blogspot.com/2010/04/tens-laite.html

HUOMHUOMHUOM!!!! Hinnoittelussa ei ollut mahdollista valita kertalainaukselle yhtä hintaa, lainaan tuotteen siis synnytyksesi ajaksi hintaan 20€ ja voit silloin noutaa tuotteen ennen laskettua aikaa ja palauttaa, kun olet synnyttänyt.

Lisäksi: Tens-laitteen käyttäjän tulee hankkia henkilökohtaiset vaihtopehmusteet / elektrodit, eli ne tarraosat, jotka "liimataan" iholle. Niitä saa ainakin nettikaupoista
http://www.babycaretens.com/acatalog/rectangular_electrodes.html ja kuulemani mukaan (en ole itse käynyt tarkistamassa) Instrusta ja Anttilasta.

Olen nyt myös tilannut elektrodeja, voin myydä paketin omaan käyttöösi 10€.

(Tuote on edelleen hyvässä kunnossa, mutta pahvilaatikko on jouduttu vaihtamaan)

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 20.1 (7 päivää)
paikka
00500 Helsinki